Cégtörténet

A Társaság 1993. augusztus 25-én alakult, mint Korlátolt Felelősségű Társaság, amelyet a B.A.Z. m-i Cégbíróság 0509002888 számon bejegyzett. Társaság 100 %-ban belföldi magánszemélyi tulajdonnal jött létre.

A LANAXIS Kft 1993-ban történt megalakulása óta folyamatosan, dinamikus fejlődésben van és működik.

Tevékenységi köre fővállalkozás keretén belül acélszerkezetek, gépek és technológiai berendezések gyártása, szerelése, karbantartása, valamint lakatos munkák végzése.

Jelentős munkákat és nagyberuházásokat végeztünk és végzünk a cement-és mészipar, az erőmű-és bányaipar, az üvegipar, valamint a kohászat területén.
Ezeken a területeken üzemzavar elhárítási feladatokat is ellátunk.

A dolgozók szakmai összetétele magasan kvalifikált szakemberekből tevődik össze, akikkel évtizedek óta folyamatos együttműködéssel, összeszokott ütőképes csapatot alkotunk a szakma területén.

A megalakulást követően a Társaság vállalkozási tevékenysége és ezen belül az elvégzett munkák mennyisége, tevékenységi köre egyre bővül, kapacitása folyamatosan növekszik.

A gyártási munkáinkat az alábbi képen látható központi telephelyünkön végezzük, ahol rendelkezünk CNC darabológéppel, élhajlító-, hengerítő- és különféle fúrógépekkel, a felületkezeléshez félautomata szemcseszóróval és egyéb szerszámokkal berendezésekkel.

Gyártókapacitásunk 1.500, - 2.000, to. / év.

Főbb tevékenységi köreink:

- Technológiai berendezések gyártása, szerelése: szállító szalagok, csigák, elevátorok, törők, osztályozó berendezések, adagolók, egyéb anyagmozgató berendezések.
- Különféle acélszerkezetek, pódiumszerkezetek, falvázak és egyéb tartószerkezetek, hidak gyártása, szerelése.
- Nagyjavítások és karbantartási, üzemzavar elhárítási munkák végzése.
- Tartályok és bunkerek gyártása és csőszerelési munkák végzése
- Különféle hő-és hangszigetelési és egyéb lemezfedése munkák végzése.
- Általunk gyártott és telepített szerkezetek és berendezések festése, mázolása.

Daruzási munkák végzése saját 40 tonnás, 28 tonnás és 14 tonnás autódaruval.